Ce este un coltar modular?

Coltar Modular | Dumonde.ro

Alin Moldovan |

Solutii moderne au fost identificate pentru nevoile clientilor o data cu dezvoltarea pietei de mobila. Coltarele si canapelele sunt printre cele mai sofisticate piese de mobilier care au cunoscut extrem de bine acest proces de perfectionare. Un coltar modular este format din mai multe piese pe care clientul le poate imbina cu usurinta.

Dimensiunile mari ale livingului necesita un coltar care sa cuprinda intreaga camera si sa maximizeze utilizarea spatiului disponibil. O familie numeroasa va alege intotdeauna elementele spre valoarea de superlativ. Astfel, cel mai des sunt intalnite in acest caz camerele cu dimensiuni foarte mari.

Pentru a mobila un living de dimensiuni mari, puteti „construi” propriul dumneavoastra coltar. Chiar daca ele sunt separate, in principiu, o data alipite, coltarul va parea un intreg. Nu veti avea nicio senzatie de disconfort indiferent unde va asezati si va puteti bucura de aceeasi calitate pe intreaga suprafata de sezut a coltarului.

Aceasta varianta de coltar este cel mai des aleasa atunci cand modelele disponibile nu intrunesc pretentiile clientilor. Desi exista sute de modele de coltare, de dimensiuni mai mari sau mai mici, nu este o regula obligatorie ca veti gasi ceva care sa se potriveasca la fix decorului din living-ul dumneavoastra. Cel mai dificil in acest caz este ca cele mai multe dintre modelele standard nu pot fi modificate.

Coltar modular in forma de U sau L?

Alegerea pozitionarii sezlongului in cazul unui coltar modular este mult mai simpla decat in cazul unui coltar normal. Dupa o perioada de timp, foarte multe persoane simt nevoia de a schimba aranajarea lucrurilor in camera de living. Dorinta de a aduce un aer fresh si nou este perfect normala, fiind determinata de timpul lung petrecut in acest spatiu.

O data ce ati ales un astfel de coltar, va puteti reamenaja living-ul oricand doriti. Sezlongul va putea fi mutat pe cealalta parte, oferindu-va suficient spatiu pentru a adauga alte elemente de decor. Daca, totusi, nu doriti sa investiti alte sume in decoratiuni, puteti opta pentru repozitionarea elementelor pe care le aveti. Puteti face ca living-ul sa para mult mai aerisit, sa oferiti mai mult spatiu de joaca copiilor, facand o schimbare cu 0 investitii.

Indiferent de alegerea pe care o faceti, coltar in forma de U sau in forma de L, va puteti bucura de aceleasi avantaje. Elementele modulare se pot schimba sau, bineinteles, puteti renunta la ele. Varianta cea mai potrivita este coltarul in forma de U pentru ca pe acesta il puteti transforma in forma de L, insa reciproca nu este valabila fara noi costuri.

Alegerea pieselor de mobilier a reprezentat intotdeauna o provocare pentru familiile tinere. Avem foarte multe idei si ne dorim ca fiecare incapere sa arate intr-un mare fel. Chiar daca folosim materiale de inalta calitate, daca nu le asortam corespunzator, rezultatul va fi departe de ceea ce ne dorim pentru casa noastra.