Regulamentul concursului “Santa’s Gift”

ART. 1 ORGANIZATORUL CONCURSULUI

Organizatorul concursului “Santa’s Gift” este Du’Monde, avand ca obiect de activitate: comercializarea piese de mobilier și decor cu sediul social în Str. Lungă nr.9, Sibiu, România. Termenii și condițiile prezentului Regulament, așa cum sunt prezentate mai jos, sunt obligatorii pentru toți participanții la Concurs. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica Regulamentul, aducând la cunoștința publicului acest fapt.

ART. 2 DURATA ȘI ARIA DE DESFĂȘURARE A CONCURSULUI

Concursul va fi organizat și se va desfășura în perioada 10.12.2020 – 17.12.2020 ora 14:00, pe pagina oficială de Instagram Du’Monde.

ART. 3 DREPTUL DE PARTICIPARE

La concursul organizat de Du’Monde, are dreptul să participe orice persoană fizică cu vârsta minimă de 18 ani împliniți la data începerii Concursului și cu domiciliul stabil în România. Nu pot participa: Organizatorul și alte persoane implicate în organizarea și desfășurarea Concursului. Participarea la acest Concurs are valoare de acceptare integrală și liber consimțită a prevederilor prezentului Regulament. Dreptul de participare aparține în exclusivitate persoanei care îndeplinește condițiile impuse de Regulament.

ART. 4 MECANISMUL ȘI DESFĂȘURAREA CONCURSULUI

Concursul “Santa’s Gift” se desfăşoară după cum urmează: în perioada 10.12.2020 – 17.12.2020 ora 14:00, participanţii trebuie să îndeplinească următoarele cerinţe:

  1. a) Să dea follow de Instagram Du’Monde;
  2. b) Să dea like postării ce conține detalii despre Concurs;
  3. c) Să tag-uiască / să eticheteze, într-un singur comentariu, 3 prieteni;
  4. d) Să urmărească concursul pentru a afla dacă se află printre câștigători.

ART. 5 DESEMNAREA CÂȘTIGĂTORILOR

Câștigătorul va fi anunțat, prin tragere la sorți, prin Random.org, pe data de 18.12.2020, Organizatorul îi va anunţa pe câştigători, prin intermediul comentariilor din postarea Instagram și public pe pagina oficială Instagram într-un story că a câștigat concursul.

ART. 6 PREMII

Premiul I  

Voucher în valoare de 1000 Lei pentru cumpărături online pe dumonde.ro

Premiul II 

Voucher în valoare de 600 Lei pentru cumpărături online pe dumonde.ro

Premiul III

Voucher în valoare de 400 Lei pentru cumpărături online pe dumonde.ro


ART. 7 ACORDAREA PREMIILOR

Câștigătorul are obligația de a furniza datele de contact: nume, prenume și CNP până în data de 20-12-2020, pentru a i se confirma câștigarea concursului. Toate datele despre intrarea în posesia  premiului vor fi discutate direct cu cei trei câștigători.

ART. 8 ALTERNATIVE ALE PREMIILOR

Câștigătorii concursului “Santa’s Gift” nu pot opta pentru primirea altor premii sau produse și nici nu poate solicita alte modificări.

ART.9 REGULAMENTUL CONCURSULUI

Regulamentul de participare/desfășurare este disponibil oricărui solicitant pe pagina oficială Instagram Du’Monde în secțiunea Bio.