Regulamentul concursului “Start la redecorare”

ART. 1 ORGANIZATORUL CONCURSULUI

Organizatorul concursului “Start la redecorare” este Du’Monde Furniture and Deco Concept, avand ca obiect de activitate: comercializare piese de mobilier și decor cu sediul social în Sibiu, Str. Lungă nr. 9. Termenii și condițiile prezentului Regulament, așa cum sunt prezentate mai jos, sunt obligatorii pentru toți participanții la Concurs. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica Regulamentul, aducând la cunoștința publicului acest fapt.

ART. 2 DURATA ȘI ARIA DE DESFĂȘURARE A CONCURSULUI

Start la redecorare va fi organizat și se va desfășura în perioada 16.07.2020 – 30.07.2020, pe pagina oficială de Facebook și Instagram Du’Monde.

ART. 3 DREPTUL DE PARTICIPARE

La concursul Start la redecorare are dreptul să participe orice persoană fizică cu vârsta minimă de 18 ani împliniți la data începerii Concursului și cu domiciliul stabil în România. Nu pot participa: Organizatorul și alte persoane implicate în organizarea și desfășurarea Concursului. Participarea la acest Concurs are valoare de acceptare integrală și liber consimțită a prevederilor prezentului Regulament. Dreptul de participare aparține în exclusivitate persoanei care îndeplinește condițiile impuse de Regulament.

ART. 4 MECANISMUL ȘI DESFĂȘURAREA CONCURSULUI

Concursul “Start la redecorare” se desfăşoară după cum urmează: în perioada 16.07.2020 – 30.07.2020, participanţii trebuie să îndeplinească următoarele cerinţe:

a) Să dea follow paginii de Facebook și / sau Instagram Du’Monde;
b) Să dea like postării ce conține detalii despre Concurs;
c) Să tag-uiască / să eticheteze, într-un singur comentariu, 1 persoană cu care ar vrea să se bucure de premiu;
d) Să urmărească concursul pentru a afla dacă se află printre câștigători.

ART. 5 DESEMNAREA CÂȘTIGĂTORILOR

Câștigătorul va fi anunțat, prin tragere la sorți, prin Random.org, pe data de 04.08.2020, Organizatorul îi va anunţa pe câştigători, prin intermediul mesageriei Facebook și / sau Instagram și public pe pagina de Facebook și / sau Instagram că a câștigat concursul.

ART. 6 PREMII

Premiul I  
Colțar extensibil cu ladă de depozitare Loana Grey 275x185 cm Living Hit

Premiul II 
Boxspringbett Barcelona topper inclus 160x200 cm

Premiul III
Orice covor, la alegerea câștigătorului de pe site-ul oficial Du’Monde www.dumonde.ro

ART. 7 ACORDAREA PREMIILOR

Câștigătorul are obligația de a furniza datele de contact: nume, prenume și CNP până în data de 06-08-2020, pentru a i se confirma câștigarea concursului. Toate datele despre intrarea în posesia  produselor câștigate vor fi discutate direct cu cei trei câștigători.

ART. 8 ALTERNATIVE ALE PREMIILOR

Câștigătorii Start la redecorare nu pot opta pentru primirea contravalorii premiilor în bani sau în alte obiecte și nici nu poate solicita alte modificări.

ART.9 REGULAMENTUL CONCURSULUI

Regulamentul de participare/desfășurare este disponibil oricărui solicitant pe pagina de Facebook și Instagram Du’Monde.