Canapele extensibile pentru utilizare zilnica

Canapele | Dumonde.ro

Alin Moldovan |

Frecventa cu care sunt utilizate canpelele poate influenta conditia acestora o data cu trecerea timpului. Solutia ideala la care puteti apela pentru a va bucura pe o perioada mai lunga de produsul achizitionat este alegerea unei canapele extensibile calitative. Avantajul principal al unei astfel de piese de mobilier este ca va permite crearea unui spatiu suficient atunci cand nu este utilizata pentru odihna.

Totusi, acest lucru implica extinderea si stranegerea canepelei de cateva ori, ceea ce poate afecta un mecanism ce nu este foarte bine realizat. Astfel, pentru a evita investii ulterioare in reparare sau in achizitionarea unei noi canepele, recomandat este sa alegeti cu mare grija canapeaua. Scheletul canapelei trebuie sa fie din material rezistent, iar modul in care aceasta se extinde trebuie sa fie simplu si rapid, fiind posibil de realizat de o singura persoana.

Canapelele extensibile sunt foarte apreciate pentru faptul ca ofera un loc suplimentar de odihna. Intre o canapea fixa si o canapea extensibila, deseori clientii o aleg pe cea din urma pentru functionalitatea suplimentara pe care o ofera. De asemenea, o canapea extensibila cu lada de depozitare poate oferi si un spatiu in plus pentru a stoca lucruri. Lenjeria de pat sau jucariile sunt doar cateva exemple ce pot fi pastrate in acest loc.

Cum sa alegi canapele extensibile?

Pentru ca procesul de achizitie sa fie mai simplu, va trebui sa luati in calcul cateva aspecte inainte de a vizualiza cataloagele magazinelor. Iata un mic ghid de cumparaturi etapizat pentru canapele extensibile:

  1. Dimensiunea. Masurati foarte bine locul in care doriti sa amplasati canapeaua. Diversitatea modelelor si dimensiunilor va poate incurca in cazul in care nu aveti cateva detalii stabilite concret. De asemenea, spatiul din fata canapelei este foarte relevant pentru a va asigura ca functia de extensie nu va fi impiedicata de spatiu. In acest caz, canapeaua ideala este cea cu extensia de tip „clic-clac” pentru ca are deschiderea pe lateral.
  2. Culoarea. Nuanta sau nuantele canapelei sunt foarte importante pentru ca aceasta sa se incadreze in spatiul pentru care o achizitionati. Toate piesele de mobilier precum si decoratiunile trebuie sa fie intr-o completa armonie pentru a avea parte de o amenajare placuta.
  3. Tapiteria. Nuanta si materialul tapiteriei sunt relevante si din punct de vedere al petelor sau durabilitatii. Nuantele deschise sunt usor mai pretentioase, iar tapiteria din stofe subtiri cedeaza foarte repede, in comparatie cu variantelede tapiterii groase si rezistente.

O canapea extensibila iti poate transforma sufrageria intr-o incapere cu mai multa utilitate. O astfel de piesa de mobilier iti poate schimba complet design-ul incaperii, de aceea trebuie sa fie aleasa dupa o perioada de documentare temeinica.

Dumonde iti ofera mobila si decoratiuni la preturi accesibile oricarui buzunar. Descopera oferta noastra si contacteaza-ne pentru mai multe informatii. Clientii nostri pot beneficia constant de reduceri semnificative. Pentru Black Friday am pregatit un set de reduceri care va ajuta sa va remobilati locuinta.

Ti-ai propus o schimbare semnificativa in propriul camin? Acum este cel mai bun moment pentru a achizitiona mobilier de calitate!