Coltare extensibile L pentru living-uri de diverse dimensiuni

Coltare extensibile L | Dumonde.ro

Alin Moldovan |

Comparativ cu coltarele in forma de U, coltarele in forma de L se potrivesc in living-uri de diverse dimensiuni. Living-urile mari impun necesitatea unor coltare extensibile L de dimensiuni considerabile, astfel incat, sa poata acapara intreg spatiul disponibil. Coltarele sunt piese de mobilier deosebit de placute si atractive care ofera o functionalitate aparte.

Fiecare membru al familiei isi va gasi locul preferat pe coltar, fiind un spatiu disponibil pentru toate persoanele. Avand acest avantaj, coltarele din living reusesc deseori sa adune familia in acelasi loc pentru o seara de film, un joc sau pentru a socializa. Timpul petrecut cu cei dragi este deosebit de important pentru a mentine o conexiune stabila si pentru a dezvolta relatiile inter-familiale.

Fiind punctul central al living-ului, coltarul trebuie sa puna in lumina acest spatiu. Nuanta, forma, modelul si dimensiunea sunt aspecte relevante care pot face dintr-un coltar o adevarata atractie. Pe langa acest lucru, trebuie sa luati in calcul si faptul ca aceasta piesa de mobilier atrage imediat privirile oaspetilor.

Fiecare persoana isi doreste sa aiba o locuinta placut amenajata pentru ca ofera o stare de bine aparte. La fel de bine, exista un sentiment deosebit atunci cand ceilalti apreciaza rodul creativitatii in amenajarea si organizarea spatiilor de locuit.

3 avantaje pentru coltare extensibile L

Coltarele extensibile ofera numeroase avantaje pentru care oamenii le aleg cu mare drag. Functionalitatea pe care o ofera este cea care pune punctul pe „i” atunci cand vorbim despre coltare extensibile L. Iata doar 3 dintre cele mai importante avantaje:

  1. Functia de extensie. Asa cum le spune si numele, acest tip de coltare dispun de o functie de extensie. Un astfel de coltar va deveni cel mai de pret sprijin atunci cand musafirii vor dori sa innopteze la dumneavoastra si nu aveti suficiente dormitoare disponibile. Extensia coltarelor se manevreaza foarte simplu si rapid, nefiind nevoie de mai mult de un adult.
  2. Confortul. Indiferent daca coltarul este neextins sau este utilizata functia de extensie, va veti bucura de acelasi confort pe toata suprafata acestuia. In functie de preferintele dumneavoastra, sezutul poate fi mai ferm sau mai moale. Persoanele care au probleme cu spatele prefera coltarele de o fermitate mai crescute.
  3. Aspectul. Asa cum am mentionat anterior, aspectul coltarului are un rol foarte important in living. Va infrumuseta complet camera si ii va oferi un alt aspect, mult mai atractiv si mai placut.

Alegerea unei canapele tip coltar in living este un pas foarte important in amenajarea interioara. Alegerea dimensiunilor si designul mobilierului depinde de zona camerei, de stilul ales in interior si de preferintele personale ale proprietarilor. Canapelele unghiulare pot avea diferite rame, mecanisme de diferite tipuri, forme si tapiterii diferite. Este important sa faceti aceasta alegere impreuna cu toata familia. Livingul este incaperea in care petreceti cel mai mult timp, dar si camera cea mai folosita atunci cand organizati petreceri acasa sau invitati alti membri ai familiei.

Dumonde.ro este magazinul online care iti ofera o gama variata de coltare extensibile L, potrivite pentru toate gusturile!